Transport, logistika

ŠPEDEKS” – Vaš pouzdan partner za transport i logistiku

Pružamo Vam kompletan set usluga iz domena organizacije medjunarodnog i domaćeg transporta i logističkih rešenja, kao pouzdanu podršku Vašoj spoljno-trgovinskoj delatnosti, proizvodnji ili prodaji.

Bilo da nameravate da otpremite ili dopremite, paket težine 1 kg ili pošiljku koja se meri hiljadama tona, iz Srbije za bilo koje odredište u svetu ili iz bilo koje zemlje sveta u Srbiju, bilo kojim transportnim sredstvom, “ŠPEDEKS” Vam nudi jedinstvena transportna rešenja prilagodjena Vašim potrebama.

S obzirom na to da je za formiranje krajnje cene robe veoma bitna i cena transporta, “ŠPEDEKS” Vam nudi povoljniji transport robe od onog koji bi dobili da transport organizujete sami u okviru preduzeća.

Nudimo Vam organizaciju transporta svih vrsta robe drumskim, železničkim, avio i vodnim transportom.

Transport robe može biti organizovan kao:

  • Direktni transport

Prevoz robe jednim vidom transporta (drumskim, železnički, avio ili vodnim transportom) koji štedi vreme i novac, gde nema dodatnog pretovara, prepakivanja i mešanja sa drugim robama u transportnom vozilu.

  • Kombinovani transport

Prevoz robe kombinacijom više vidova transporta (drumski, železnički, vazdušni, vodni) klijentima kojima je neophodan transport za duže relacije snižava troškove i skraćuje vreme prevoza.

  • Zbirni transport

Ukoliko želite da transportujete manje količine robe, omogućavamo Vam da za transport ne zakupljujete ceo kontejner ili transportno vozilo. Prevoz organizujemo za više klijenata zajedno, čime štedimo Vaš novac. Prevoz robe i stvari moguće je organizovati po principu dotovara, povratnih punih utovara i povratnih tura. Pored toga što štedi novac, ovaj vid transporta omogućava da se transport organizuje u vreme koje Vam najviše odgovara.

ŠPEDEKS” Vas oslobađa brige o kretanju roba i omogućava Vam da se potpuno posvetite Vašem osnovnom poslu.